Obiecte Zburatoare

Cuprins

  1. Procedeul de construire, functionare si deplasare in atmosfera si in cosmos, - a farfuriilor zburatoare
    1. Introducere
    2. Dezavantajele solutiilor existente
    3. Putina istorie (privind stadiul foarte anterior al tehnicii)
    4. Elemente de noutate
    5. Avantaje
    6. Descrierea inventiei (cu exemplu de realizare)
    7. Modul de functionare la pornire si decolare
  2. Procdeul de construire, functionare si deplasare a unui mijloc de transport - universal - de forma sferica - cu geometrie variabila
    1. Introducere
    2. Dezavantajele inventiei de baza
    3. Putina istorie
    4. Elemente de noutate
    5. Avantaje
    6. Descrierea inventiei (cu exemplu de realizare)
    7. Modul de functionare

PROCEDEUL DE CONSTRUIRE, FUNCTIONARE SI DEPLASARE IN ATMOSFERA SI IN COSMOS, -A FARFURIILOR ZBURATOARE

(Depozit naţional OSIM nr. a2000/00166 din 15 febr.2000, Certif. De prioritate nr.006/ 25 ian, 2001 si protecţie internaţionala nr. PCT/RO/01/00002 din 14 febr. 2001.)

1. INTRODUCERE

Motto,
Lumina poate veni de oriunde,
trebuie numai sa o vezi !!!

     Inventia se refera la un procedeu ce sta la baza construirii, functionarii si deplasarii unor farfurii zburatoare cu un sistem de propulsie original, capabile sa se deplaseze în toate directiile – (inclusiv traiectorii în zig –zag), sa asigure prin centrifugare atât anularea influentei gravitatiei terestre, o sustentatie în aer datorita depresurizarii permanente de pe partea exterioara de sus cât si o schimbare din mers a regimurilor de lucru a propulsiei, - respectiv de la arderea la presiune constanta la arderea în regim supraalimentat de statoreactor sau de motor racheta la deplasarea în cosmos, fiind caracterizata prin aceea ca ,pot fi construite în serie, mijloace de transport de tip nou, capabile sa asigure transportul ultrarapid de persoane si marfuri atât în atmosfera cât si în cosmos si la viteze ce pot depasi si viteza luminii, -cu respectarea legilor din fizica ( folosind Teorema lui Steiner ) -prin posibilitatea propulsarii si deplasarii inertiale în zig- zag, - suprapusa concomitent peste propulsia de baza.

2. DEZAVANTAJELE SOLUTIILOR EXISTENTE

     Este cunoscut Propulsorul pentru Aeronave cu Decolare si Aterizare Verticala ce face obiectul Brevetului de Inventie nr.110222 C1, publicat la 30/01/1998 în BOPI nr.1/1998. Aceasta inventie raspunde doar în mica masura multiplelor cerinte pe care le solicita omenirea la ora actuala în rezolvarea cerintelor mereu crescânde ale civilizatiei contemporane. Astfel, deplasarea prin acest procedeu este limitata numai la atmosfera terestra si are performante tehnico-economice limitate din numeroase puncte de vedere cum este; viteza de deplasare, accelerarea, frânarea. De asemenea, forta de tractiune este redusa în plan orizontal sau pe directia de deplasare. Manevrarea la schimbarea directiei de zbor si sarcina utila sunt limitate datorita gravitatiei terestre. Stabilitatea în zbor în caz de ploaie torentiala sau furtuna sunt reduse si pot conduce la blocarea supapelor si prabusirea imediata. Exista de asemenea pericolul de rupere a membranelor elastice vibratoare datorita numarului mare de cicluri de solicitari identice ce au drept urmare o scadere rapida a rezistentei la oboseala.

     Este de asemenea cunoscuta, propulsia realizata cu ajutorul tuturor modelelor de motoare turboreactoare clasice folosite curent în aviatie (vezi bibliografie[1] paginile 76-79). Camerele de ardere ale acestor motoare sunt situate întotdeauna între copresorul axial în trepte si turbina. Astfel, într-un spatiu restrâns constructiv, toate paletele de turbina, în timpul unei rotatii, sunt atacate continuu si simultan de gazele fierbinti rezultate din arderea la presiune constanta a amestecului de aer si combustibil. Aceste motoare au restrictii severe constructive datorate diametrelor mici, a sistemelor de racire complicate si încarcarii termice foarte mari a paletelor de turbina. Obtinerea unor rapoarte mari de comprimare se realizeaza numai la turatii foarte mari ceea ce duce la complicatii constructive majore privind ungerea, fenomenele de pompaj si rezonanta etc.

3. PUTINA ISTORIE (PRIVIND STADIUL FOARTE ANTERIOR AL TEHNICII )

     Totodată pentru înţelegerea si compararea acestei invenţii cu ceeace s-a realizat anterior, mă voi referi si la un stadiu foarte anterior al tehnicii cu menţiunea că au fost descoperite chiar si unele probe materiale,(si la noi în tară) înscrisuri sau gravuri vechi, acestea fiind caracterizate prin aceea că, prin acestea se atesta că în trecutul foarte îndepărtat a existat un stadiu al tehnicii ce depasea uneori cu mult cunostintele tehnicii actuale. Astfel, în unele scrieri foarte vechi (conform bibliografie[2 pag. 182] )se vorbeşte despre:

- care ce se pot mişca prin forta proprie, la fel ca o pasare, pe pământ, sau în apă, sau în aer numite <vimaana>;

- secretul construirii aparatelor de zburat care nu pot fi rupte, nu pot fi frânte, nu pot lua foc, nu pot fi distruse;

- secretul de a face aparatele zburătoare sa stea nemişcate;

- secretul de a face aparatele zburătoare invizibile;

- secretul de a obţine imagini din interiorul aparatelor de zbor inamice.

     In zilele noastre, foarte mulţi martori oculari, au văzut de nenumărate ori asemenea nave zburătoare superperformante, uneori de foarte aproape. Totuşi, datorită neântelegerii procedeelor tehnice de construcţie si funcţionare ale acestor obiecte, existenta lor este negata. In cel mai bun caz, ele sunt catalogate drept meteoriţi, fulgere globulare etc., în totală contradicţie cu realitatea constatată de foarte mulţi martori oculari ce au observat uneori în grupuri numeroase asemenea obiecte zburătoare sau în contradicţie cu unele probe materiale foarte evidente si uneori imposibil de contestat.

     Aşa cum voi prezenta în continuare, procedeul de construire, deplasare si funcţionare descrise prin prezenta invenţie oferă o explicaţie convingătoare pentru unele relatări a unor martori oculari de la mică distantă relatări anexate alăturat si extrase din bibliografie[3] pag 184-185 , [4] si [5] pag. 3.

      Astfel, chiar si în tara noastră s-a descoperit o probă materială extraordinară si deosebită: -un obiect dintr-un aliaj complex de aluminiu având o vechime foarte foarte mare conform bibliografie[2] pag. 152-156. Nimeni nu a putut da până în prezent o explicaţie plauzibilă privind destinata acestui obiect. Voi arata în continuare, că această piesă făcea pare dintr-un ansamblu funcţional al unei farfurii zburătoare. Piesa îndeplinea atât rolul unui amplificator hidraulic de fortă si energie cât si rolul de stabilizator progresiv pentru schimbarea la 90 grade a direcţiei forţelor din plan vertical în plan orizontal, cu amplasare circulară si la o distantă (rază) bine determinată fată de axa principală de rotaţie (având în plan orizontal si forma de segment de coroană circulară). Piesa aceasta după cum veţi putea constata din cuprinsul descrierii invenţiei se potriveşte perfect în ansamblul funcţional ce face obiectul prezentei invenţii, conform schemei cinematice prezentate în figura 1, respectiv elementul numărul (21) din figura (1) respectiv Schema cinematica, piesa metalica prezentata mai jos in fig. nr. 3

Figura numarul 3

      Această piesă metalică, realizată dintr-un aliaj complex de aluminiu prin prelucrare mecanică complexă în trecutul foarte îndepărtat, a fost în mod cert cândva o parte componentă a unui mijloc de deplasare ce funcţiona pe un principiu de construire si deplasare similar cu principiul de construire si funcţionare al unei farfurii zburătoare ce face obiectul prezentei invenţii. Este posibil ca acea piesă dintr-un aliaj complex de aluminiu, (cu calitati de antifricţiune certe la intervale mari de temperatură -datorate elementelor de aliere componente) să fi fost construită ori de către o veche civilizaţie pământeană dispărută ori de către alte fiinţe inteligente venite în trecutul îndepărtat de pe alte corpuri cereşti pe pământul actual al României.